Center of Science & Technology in Suzhou

by Kilograph

Kilograph created a suite of renderings for Kevin Daly Architects, supporting the 2nd stage of their design proposal for the Center of Science and Technology Museum in Suzhou. The designs incorporated landscape as an important feature due to the city’s history and 'setting at the intersection of city and nature.’ Landscape strategies utilized a large park surface pressed into piers and a topographical form. The museum’s roof itself is landscaped as part of the park. The development includes a Children’s Science Park, a Great Hall, Temporary and Permanent Exhibitions, and the Industrial Pavilion.

Prize

Bronze in 3D CAD 2019

Created by:

Design Director

Fredy Castellanos

Design Company

Kilograph

Website

click here

Client

Kevin Daly Architects

Design Team

Juan Carlos Ramos Figueroa, Sheena Garcia

Credits

Entrant Companies

Kilograph, US